Selecteer een pagina

Vergaderruimte Gouda

Rustieke vergaderlocatie aan de Museumhaven van gouda

Inspirerende vergaderlocatie in Gouda.

Een andere omgeving dan de dagelijkse kantooromgeving betekend veel een belangrijke vergadering. Voor de creativiteit en het ontwikkelen van nieuwe ideeën is het belangrijk dat mensen zich vrij voelen en hun gedachten de vrije loop kunnen laten. Met deze gedachte zijn de vergaderruimtes van het Gouds Ondernemershuis ingericht.

 

Het Gouds Ondernemershuis heeft meerdere vergaderruimtes ingericht voor een project- of management teammeeting en zijn altijd exclusief te huur. De  omgeving van de vergaderlocatie is uitstekend geschikt om tijdens een wandeling lans de museumhaven van Gouda de creativiteit te prikkelen om elk uitdaging aan te gaan.

De ruimtes zijn voorzien van alle noodzakelijke benodigdheden die je van een vergaderlocatie mag verwachten. Het is ook mogelijk  uit te wijken naar de kleinere kamer of dakterras. De beschikking over meerdere ruimtes is ideaal voor het werken in groepjes tijdens werksessies of trainingen. Bovendien is de privacy altijd gewaarborgd.

Persoonlijke aandacht, de laagdrempeligheid, de warme inspirerende sfeer en natuurlijk de prachtige ligging aan de rand van het centrum van Gouda  met een prima bereikbaarheid met het openbaar vervoer of auto, maakt dit de ideale vergaderruimte in Gouda en omgeving.

Share This