Selecteer een pagina

SpijkerTijd

SpijkerTijd is het onderwijsadviesbureau van Jannet Tiegelaar. SpijkerTijd heeft twee aandachtsgebieden: mbo en e-learning.

  • Als onderwijskundige in het mbo richt Jannet zich vooral op examinering en kwaliteitseisen. Jannet maakt in opdracht de vertaalslag van kwalificatiedossier naar onderwijs en examinering. Ook helpt ze scholen in verbetertrajecten, bijvoorbeeld als de Inspectie van het Onderwijs de kwaliteit als ‘zwak’ heeft beoordeeld.
  • Als instructional designer adviseert Jannet bedrijven over e-learning, en ontwerpt ze e-learning modules over hele diverse onderwerpen, van roestvast staal tot e-commerce.

SpijkerTijd richt zich in al haar diensten en producten op eenvoud, structuur en duidelijkheid. Dit uit zich in de producten, maar ook in de projectmatige aanpak van een opdracht. “Oog voor de doelgroep” is het motto van Jannet. Een examenopdracht voor mbo-2 is anders dan een bedrijfsopleiding voor mbo-plussers die al even uit de schoolbanken zijn. Anders in taalgebruik en zinsbouw. Maar ook anders in voorbeelden, soorten toetsvragen, vormgeving en toepassing van multimedia.

SpijkerTijd staat niet alleen. Jannet werkt graag en vaak samen met andere partijen, zoals inhoudsdeskundigen bij het ontwikkelen van een bedrijfsopleiding, technisch ontwikkelaars en animators bij het ontwikkelen van e-learning, of docententeams bij het uitwerken van examinering. SpijkerTijd

Waarom Gouds Ondernemershuis?

Graag nodig ik je uit een kijkje te komen nemen naar het uitzicht vanuit het kantoor van SpijkerTijd, dan begrijp je de keuze voor het Gouds Ondernemershuis vanzelf. Als je in de lente de eerste eendenkuikens voorbij ziet zwemmen. Als je ziet hoe een aalscholver het water induikt en met vis weer boven water komt. Of als je even zwaait naar de overkant, waar in ’t Werfhuijs hard wordt gewerkt aan een schip van de museumhaven. Maar natuurlijk is er meer dan het uitzicht. Het contact met mede-ondernemers in Gouda, de bereikbaarheid en de voorzieningen op een steenworp afstand zijn ook belangrijk. En de koffie is meer dan prima!

Share This