Selecteer een pagina

REGIO ADVISEURS

Wel de lusten, niet de lasten

Je bent een administratiekantoor begonnen om adviseur te zijn. Je wilt het beste regelen voor je klanten. De afgelopen jaren hebben we geconstateerd dat steeds meer advieskantoren moeite hebben alles op hun vakgebied bij te houden. Naast de automatisering, wijziging in wetgeving en kwaliteit van leven, zijn er meer onderwerpen waar je aan moet denken.

Groei door meer kansen
Wij zijn Regio Adviseurs. Een samenwerkingsverband van advieskantoren, met als uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Wij hebben een landelijke dekking en we willen graag groeien met kantoren met ambitie.

Ambitieus
Onze organisatie is gestart per april 2014, per januari 2015 werken we samen met 25 kantoren. We hebben veel ambitie, per 1 januari 2016 zijn we, naar verwachting, doorgegroeid naar de samenwerking met 50 kantoren. Daarnaast hebben we dan diverse samenwerkingsverbanden met accountants en ad-vocaten. Regio Adviseurs

Waarom in het Gouds Ondernemershuis

We hebben ambitie en willen deze ambitie graag uitvoeren op een mooie plek. Met zicht op de oude museum haven en een dakterras bij ons kantoor, hebben we een prachtige plek om te groeien, midden in het groene hart.