Selecteer een pagina

Regio Adviseurs

FINANCIEEL, FISCAAL EN JURIDISCH ADVIES

We zijn een samenwerkingsverband tussen meerdere administratiekantoren. De betrokken kantoren hebben jarenlange ervaring en eigen specialisaties in het vakgebied. Dankzij onze samenwerking bent u verzekerd van de juiste expertise, hanteren we korte communicatielijnen en bieden we u continuïteit in dienstverlening. Door onze samenwerking kunnen we u iedere specialisatie bieden die u zoekt. Door het gebruik van moderne software is effectief handelen voor onze medewerkers een vanzelfsprekendheid.


Natuurlijk, wij zorgen voor de juiste cijfers op het juiste moment. Maar dat alleen maakt ons niet tot een partner. Vanuit het principe dat een goed gedefinieerd probleem de helft van de oplossing is, vinden wij het belangrijk om te weten wat de verwachtingen van onze klanten zijn en het daar achterliggende belang. Als wij dat gezamenlijk hebben vastgesteld, kunnen wij samen werken aan het realiseren van meerwaarde.

Ons motto “sterk door te delen” heeft dan ook zeker betrekking op het delen van de specialistische kennis in huis en binnen ons netwerk. Het gaat daarbij om veel meer dan cijfers alleen. Cijfers vormen een goed vertrekpunt, maar het gaat ook om zaken als strategie, tussentijdse rapportages (niet alleen financiële, maar ook operationele stuurinformatie) personeelsbeleid, juridische aspecten etc.  Het is juist dit brede perspectief van waaruit we meedenken: als strategisch bedrijfsadviseur, controller, personeelsadviseur, (salaris)administrateur, belastingadviseur en/of juridisch adviseur, net naar gelang waar de behoefte ligt. Eén ding houden we altijd voor ogen: het doel van de ondernemer op lange termijn. Dat doel bepaalt de richting.

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

april 21, 2015