Selecteer een pagina

MRX MEDIA

MRX MEDIA houdt zich bezig met het de ontwikkeling, productie en begeleiding van visueel materiaal. We maken videoreportages, videoclips, fotoreportages, ontwerpen voor websites en ontwikkelen grafische ontwerpen.

VIDEO

We produceren allerlei videoproducties, zoals conferentiereportages, fashionclips, zakelijke vergaderingen, videoclips, bruiloft reportages, of andere feesten, interviews, videoboodschappen, kortom alle soorten video’s.

FOTOGRAFIE

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We maken fotoseries 1 of meerdere fotografen, reportages van uw huwelijk, conferenties, bijeenkomsten, verjaardagfeesten en andere gebeurtenissen. Ook het maken van portretfoto’s, actiefoto’s en foto’s van uw producten, fasmiliefotoshoots, zwangerschapfoto’s en babyfotoshoots  is onderdeel van onze diensten.

 

GRAFISCHE VORMGEVING

Wij ontwerpen alle soorten drukwerk. Bent u op zoek naar een passend logo, visitekaartje, flyer, uitnodiging, geboortekaartje en andere zakelijke en privédrukwerken, dan bent u bij MRX MEDIA aan het goede adres.

 

WEBDESIGN

Iedere website wordt afgestemd op de wensen, behoeften en eventuele huisstijl van de opdrachtgever. Een website is het gezicht van u of uw bedrijf/organisatie naar buiten toe. Wij zorgen dat dit juiste beeld goed te zien is in uw website.

 

MODELLEN TRAINING EN COACHING

We bieden verschillende mogelijkheden voor mensen die willen model worden. Zo hebben we diverse trainingen voor dames en heren die model willen worden. Hierbij hebben we niet alleen aandacht voor het poseren en gezichtsuitdrukkeningen, ook werken we samen aan het verkrijgen van een goed zelfbeeld, het met zekerheid voor de camera staan en om ervan te genieten jezelf als model te presteren.

We ontwikkelen een modeling portfolio. Voor modellen die als freelancer willen doorgaan, maken we videoportfolio, website, logo, visitekaartjes en benaderen het juiste netwerk waar ze zichzelf kunnen promoten om aan hun opdrachten te komen.

 

Meer weten over MRC Media "CatWalk trainingen"

 

WAAROM HET GOUDS ONDERNEMERSHUIS?

Voordat ik m’n intrek nam in het Gouds Ondernemershuis, heb ik bijna alle kantoren in Gouda gezien. De gezelligheid en mensen in het pand was mijn eerste reden om voor het GOH te kiezen. Het Gouds Ondernemershuis heeft gewoon de beste locatie, met het meest inspirerende uitzicht van Gouda. Alles bij elkaar meer dan genoeg redenen om me in het Gouds Ondernemershuis te vestigen. Zowel de omgeving zelf als de diverse plekken in het pand bieden voor mij een prima achtergrond voor mijn fotografie. Het dakterras is daarbij voor mij een welkome aanvulling waar ik inmiddels veel tijd doorbreng tijdens opnames of gedurende de catwalk trainingen die we ook bieden.

 

 

Share This