Selecteer een pagina

Start-up ondersteuning voor GR8 Purpose research

Sinds september heeft Marco de Groot van Gr8 Purpose Research z’n intrek in het Gouds Ondernemershuis genomen. Marco is in het najaar gestart met z’n onderneming en maakt gebruik van de start-up ondersteuning die we aan ondernemers bieden.

Vanuit het Gouds Ondernemershuis helpen we ondernemers op weg en ondersteunen hen bij de start of doorbouw in het ondernemerschap. Dat doen we niet allemaal zelf. We hebben een groot netwerk van bedrijven en ondernemers die hun kennis of faciliteiten met andere ondernemers willen delen om hen verder te helpen.

Marco heeft plaats genomen op de werkplekken die we beneden beschikbaar hebben. Marco: “Ik heb een druk gezin en zocht een goede plek om toch m’n werkzaamheden op te kunnen starten. Het Gouds Ondernemershuis is voor mij prima geschikt als uitvalsbasis en om klanten te kunnen ontvangen. Ik combineer dit met werk op andere locaties. Ik heb inmiddels een aantal ‘start-up’ – gesprekken gehad en ben blij dat ik in deze periode het steuntje in de rug heb.”

Share This