Selecteer een pagina

Levendige ondernemer bij Gouds Ondernemershuis

Met het tekenen van het huurcontract door MRX MEDIA heeft het Gouds Ondernemershuis een zeer levendige ondernemer mogen verwelkomen. MRX MEDIA houdt zich bezig met het de ontwikkeling, productie en begeleiding van visueel materiaal en organiseert regelmatig catwalk trainingen.

 

Martin Reschad van MRX Media: “Voordat ik m’n intrek nam in het Gouds Ondernemershuis, heb ik bijna alle kantoren in Gouda gezien. De gezelligheid en mensen in het pand was mijn eerste reden om voor het GOH te kiezen.
Het Gouds Ondernemershuis heeft gewoon de beste locatie, met het meest inspirerende uitzicht van Gouda. Alles bij elkaar meer dan genoeg redenen om me in het Gouds Ondernemershuis te vestigen. Zowel de omgeving zelf, als de diverse plekken in het pand bieden voor mij een prima achtergrond voor mijn fotografie. Het dakterras is daarbij voor mij een welkome aanvulling waar ik inmiddels veel tijd doorbreng tijdens opnames of gedurende de catwalk trainingen die we ook bieden.”

welkom deurbel
Share This