Selecteer een pagina

Informatiebureau Bellekom

Na jaren in loondienst afdelingen te hebben opgebouwd en afgebroken, verandertrajecten te hebben begeleid en mijn sporen te hebben verdiend als consultant op het gebied van informatiemanagement, digitale postkamers en digitale archivering ben ik in april 2013 als zelfstandig ondernemer begonnen. Eindelijk mijn vleugels uitslaan. Ik zit heel veel bij mijn klanten. Zo werk ik op het moment 4 dagen in de week bij het COA in Rijswijk als Hoofd DIV.

Maar ik heb een groot Gouds hart en ik probeer altijd wel een dag in de week te vinden dat ik in Gouda aan het werk kan zijn en dat ik dan ook mijn kinderen naar school kan brengen, een lunchafspraak kan maken of potentiƫle nieuwe klanten kan ontvangen. De afgelopen jaren heb ik behoorlijk rondgezworven. Van Bfree2Work naar Onder de Boompjes, van de Tielweg naar de Koffiefabriek, van de Jeruzalemkapel naar de Doesburgweg en van Seats2Meet naar de Chocoladefabriek. Ik was het rondzwerven met mijn mobiele kantoor een beetje zat. Nu ben ik samen met een aantal gelijkgestemden neergestreken in het Gouds Ondernemershuis.

Eindelijk een vast honk. Een plek om collega’s en klanten te ontmoeten, een plek om mijn postadres te hebben, een plek om mijn spullen neer te zetten en een plek met een beetje reuring om samen met anderen eens van gedachten te wisselen over het ondernemerschap en te luisteren naar wat anderen nu bezig houdt. De dagen dat ik bij het Gouds Ondernemershuis zit zijn schaars, maar de locatie, de koffie, het uitzicht en het gezelschap maken heel veel goed.

Hopelijk kom ik jou daar binnenkort ook tegen.

Chris Bellekom on Linkedin

Chris Bellkom

 

 

Informatie over Informatiebureau bellekom

Share This