Selecteer een pagina

Linkleaders (voorheen Effipreneur)

Herken je het? Je hebt een website, maar eigenlijk is het niet meer dan je online brochure? Hoe vaak wordt je via je website benaderd voor een nieuwe opdracht?

En je social media en email activiteiten, hoeveel extra volgers heb je wekelijks? En hoe vaak ben je vanuit je online netwerk benaderd voor nieuwe kansen? Weet je wat je kunt doen om te oogsten uit je online netwerk?

Weet je dat 97% van je koude acquisitie niet meer succesvol is? Weet je ook dat 75% van je prospects éérst online zoekt voordat ze met leverancier in gesprek gaan?

NOODZAAK DUS OM JE ONLINE BRANDING GOED IN TE RICHTEN

Effipreneur wordt gerund door Marc van Waasbergen en Karin Muller, beiden gespecialiseerd in alles wat met verkoop via internet te maken heeft. Karin en Marc maken winstgevende Social Selling strategieën voor hun klanten. www.effipreneur.nl

Wat kan online Lead generation voor jou betekenen?

 

Waarom het Gouds Ondernemershuis?

Wonend in Reeuwijk speelt water een belangrijk deel in ons leven. Op het moment dat we, als gevolg van onze groei, toe waren aan een andere werkruimte was een kantoor aan de Museum Haven in Gouda een geweldige mogelijkheid. De rust en authenticiteit van de Museum Haven biedt ons een heerlijke tegenhanger op onze high tech online werkzaamheden.

 

 

Share This