Selecteer een pagina

2PK

Onder de naam 2PK werkt Peterpaul Kloosterman al 20 jaar als grafisch ontwerper. Peterpaul is ‘master of typography’.  Letters en lettertypes zijn voor hem de basis van elk ontwerp. Leesbaarheid en functionaliteit staan daarbij voorop.
Peterpaul is een ontwerper met een visie die verder gaat dan het ontwerp alleen. Hij werkt liever met dan voor een klant en kijkt nadrukkelijk naar de omgeving waarin zijn klanten opereren.

Zowel in zijn werk als in zijn persoonlijk leven gelooft Peterpaul in cocreatie. Hij zet zich actief in voor initiatieven als Gouda Bruist [www.goudabruist.nl] en GOUDasfalt [www.goudasfalt.nl]. Ook is hij een van de drijvende krachten achter de Drukkerswerkplaats Gouda (http://www.drukkerswerkplaats.nl).

meer informatie op: 2PK

Meer over 2PK?

Waarom het Gouds Ondernemershuis?

“Een gezamenlijk kantoor, tussen en met ondernemers, daar geloof ik wel in. Het mooie is dat we nu niet alleen een kantoor hebben met een prachtig uitzicht op de Museumhaven, maar ook een mooie locatie om te overleggen met de diverse werkgroepen voor GOUDasfalt en GoudaBruist.”

Share This